Turtle BÅT & CAMPING

Turtle Wax har alt du trenger til shining av båten

Turtles produkter for båt og bil er i hovedsak det samme, men innholdet av fargestoff i båtproduktene er noe redusert i forhold til bilprodukter. Dette fordi fargestoffet gjør at det kan lettere oppstå skjolder på båter. Båtproduktene er tilpasset også for bruk på aluminium. Båtvask derimot, er et mer aggressivt vaskeprodukt enn tradisjonell bilshampo. Dette fordi smuss på båtens flater gjerne er vanskeligere å fjerne enn smuss på billakk. Det danner seg ofte et oljebasert skum i vannlinjen på båten og dette krever et effektivt vaskemiddel. Plastbåtens overflate (gelcoat) utsettes for mange påkjenninger. Solens UV-stråler, sur nedbør, smuss, saltvann og varme påvirker og bryter ned overflaten samt gjør den matt og misfarget. Derfor er det viktig å behandle og beskytte gelcoaten gjennom rens og voks.

Rengjøring:
Vask båten med Turtle Marine Wash. Rengjør deretter med Turtle Marine Cleaner eller Turtle Gelcoat Polish avhengig av hvor skitten gelcoaten er. Er gelcoaten helt fri for oksidering eller misfarging kan du hoppe over dette steget og gå direkte på voks. Legg på middelet med sirkelbevegelser til overflaten er ren. La tørke til en matt overflate. Polér av med en ren klut, polérduk eller polérmaskin

Voks & Forsegling:
Legg på Turtle Marine Wax eller Turtle Gelcoat Sealer på samme måte som cleaner. La tørke til en matt overflate. Polér av med en ren klut eller polérduk. Voksen beskytter gelcoaten og gir en hard, blank og smussavvisende overflate. Velger du istedet å bruke Turtle Gelcoat Sealer får du også en mer langvarig forsegling av gelcoaten.