Tesla Model 3 4dr Sedan (FP) 19+

Vi vil komme med stativ til Tesla Model 3 når dette er tilgjengelig fra våre leverandører.

Vi holder kontakt med våre leverandører for raskest mulig levering og vil legge ut de forskjellige løsningene så fort de dukker opp. Vi informerer også her om når stativene eventuelt blir tilgjengelige. Følgende produsenter vil bli presentert:

  • Yakima/Whispbar (Det vil komme et ettermarkedsprodukt fra Yakima i 2020)
  • Thule (Thule sier de foreløpig ikke kommer til å produsere takstativ til denne bilen)
  • Mont Blanc (Mont Blanc har ikke planer foreløpig om et stativ til denne bilen)

Tesla orginalstativ:

Tesla selger i dag en Flush løsning. Profilen er aeroformet med målene 80 mm * 26 mm. T-sporet er tradisjonelt med en Infill løsning lik den Whispbar har hatt tidligere. Vi har testet T-spor løsningen mot en rekke T-spor bolter fra forskjellige leverandører. De er meget vanskelig å dytte på og vi anbefaler på det sterkeste å bruke et glidemiddel (Zalo/grønnsåpe/kjemi for gummi).

Takstativet er veldig kurvet. Dette kan ha betydning ved bruka av ekstratilbehør. Sykler på taket vil for eksempel stå skrått. Takbokser kan ligge å vippe på toppen.

Takboks til Tesla Model 3:

Anbefalt løsning til Tesla Model 3 er helt klart Skiguard 830T som blir liggende veldig riktig plassert på taket av bilen. Boksen er tilpasset stativet og bilen.

Ved valg av andre løsninger kan det være gunstig å velge en boks der festene er plassert ikke for langt bak på boksen ettersom takstativet er plassert veldig langt fremme.

Reservedeler til orginalt takstativ:

Reservedeler til Tesla takstativ Model 3: Det finnes per i dag ikke reservedeler i løsvekt til dette takstativet som vi får tak i. Informasjon fra Tesla Motors forteller at de ikke har reservedeler, men at det kun finnes hele stativer.